Verkoop, Verhuur, Taxaties & Consultancy

Verkoop/Verhuur

Artist
impressions, foto's en virtueel rondlopen

verkoop/verhuur

Bij de verkoop of verhuur van een bedrijfsobject zijn een professionele en creatieve presentatie van belang. "Maak het tastbaar en gemakkelijk."

Met artist impressions van de diverse ruimtes in het object worden indelingsmogelijkheden gevisualiseerd. De gegadigde kan zich veel beter inleven in zijn nieuwe bedrijfsobject. De kans op succes wordt aanzienlijk vergroot.

Goede fotografie zorgt voor een goede presentatie van uw te verkopen of te verhuren object. Een 360 graden panorama helpt om potentiele kopers alvast een virtuele tour door uw bedrijfsobject te geven.

verkoop/verhuur 2

Verkoop/Verhuur

Online verkoop

Online aanbod van bedrijfsobjecten is niet meer weg te denken. Daarom wordt ons volledige aanbod geplaatst op Funda in Business, dé bedrijfsobjectensite van Nederland met het meest actuele aanbod. Naast Funda in Business hebben we een uniek middel, uw eigen unieke online verkooppagina die op een eenvoudige manier te koppelen is aan bijvoorbeeld een QR-code, zodat u uw te verkopen/verhuren object makkelijk online kunt delen.

Taxaties

De juiste waarde van uw object!

taxaties

Accountants, ondernemers, banken en andere financieringsinstellingen doen dagelijks een beroep op ons voor het maken van diverse taxaties. Niet zo vreemd gezien het kennisniveau. Ook SVMNIVO, het examenburo voor de vastgoedbranche, maakt regelmatig gebruik van de kennis van Bart Jansen.

Een duidelijk taxatierapport met een overzichtelijke rapportage en sluitende berekeningen is van onschatbare waarde. Het is bepalend voor uw beslissing in welk object u investeert en natuurlijk voor de acceptatie van de bank.

Een onvolledige en niet kloppende taxatie kunnen het gevolg hebben dat uw plannen niet doorgaan. Dat risico kunt toch niet lopen. De kosten zijn helder en redelijk. Wij hanteren een uurtarief en kunnen u vooraf aangeven hoeveel tijd de taxatie in beslag neemt.

consultancy

Consultancy

Uw bedrijf op de juiste plek

Een goede lokatie voor uw kantoorgebouw of industriegebouw is erg belangrijk. Bij het aankopen van een object of het aangaan van een huurovereenkomst komt een behoorlijke dosis research kijken. Niet alleen de juistheid van de vraagprijs of huurprijs is van belang.

De groeimogelijkheden maar ook wetten en regelgeving zijn een te belangrijk punt. Bij bijvoorbeeld het huisvestingsconsult wordt de volledige huisvestingssituatie van een bedrijf onder de loep genomen. Van (huur-)contract tot groei of krimp van het bedrijf.

Niet alleen de aankoop van een al bestaand object valt onder consultancy, ook de verwerving van gronden van ontwikkelingsdoeleinden is een vakgebied waar wij ervaring mee hebben.