Werken in & rondom Harderwijk

Bereikbaarheid

Centrale ligging bij de Randstad

bereikbaarheid

De centrale ligging en de goede bereikbaarheid van de Randstad maken Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk zakelijk aantrekkelijk. Gelegen aan de A28 en in de buurt van de A1, A27 en A6 is Harderwijk een goede uitvalsbasis voor uw kantoorpand. In no-time zit u in Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Almere of Amsterdam. Niet alleen de snelwegen rondom Harderwijk maken het aantrekkelijk uw kantoor in Harderwijk en omgeving te vestigen, ook het openbaar vervoer is een groot pluspunt. Harderwijk heeft een eigen station en ligt erg gunstig op de route tussen Utrecht, Amersfoort en Zwolle.

Variëteit

Variëteit in industrie-
gebieden en kantoor-
locaties

De variëteit aan industriegebieden en kantoorlocaties dragen zeker bij aan een goede en fijne werkomgeving. Harderwijk voldoet hieraan.

varieteit
ondernemersklimaat

Gezond ondernemersklimaat

De Harder-
wijkse onder-
nemersclub

Als ondernemer in Harderwijk is het belangrijk om kennis te delen met andere ondernemers. Of u nu zelf een onderneming gestart bent of een bestaande onderneming voortzet, het kost u elke dag veel tijd en energie. Het is prettig om op gezette tijden uw ervaringen en

vragen te delen met collega ondernemers. Ontspanning en bezig zijn met werken zijn niet altijd uitersten. In informele sfeer van gedachten wisselen en op hetzelfde moment uw netwerk uitbreiden is iets waar veel ondernemers naar op zoek zijn.

In Harderwijk zijn verschillende ondernemers- en netwerkclubs waar het makkelijk aansluiten is.

Personeel

Uw personeel dichtbij

Goed personeel is een belangrijke factor in elk bedrijf. Dat personeel uw bedrijf goed kan bereiken is belangrijk voor het werkplezier. De gunstige ligging van Harderwijk en omgeving zorgt ervoor dat uw personeel zonder moeite op het werk aan kan komen of ze nu uit de buurt komen of van verder weg.

personeel
centraal gelegen

Prijs/Kwaliteit

Midden in Nederland, minder duur dan de Randstad

Werken dicht bij de randstad en niet zo duur uit als in Utrecht of Amsterdam? Geen probleem als u in de buurt van Harderwijk het bedrijf huisvest.