Buitenbrinkweg 32a, Ermelo

  Buitenbrinkweg 32a te Ermelo

  Te koop wordt aangeboden een wereldplek van maar liefst 4.480m².

  Een vrijstaande bungalow in het buitengebied van Ermelo. Echt iets voor de liefhebber van het buitenleven! Wilt u iets groter? Dat kan ook; uitbreiding en nieuwbouw behoren zeker tot de mogelijkheden want investeren in deze plek is een goede keuze.

  Deze woning ligt een stuk van de doorgaande weg af en eigenlijk midden tussen de weilanden. Het geheel biedt dus rust en privacy en een prachtig vrij uitzicht over de omliggende landerijen. Voor de paardenliefhebber zeer geschikt, want op dit grote perceel is een weiland aanwezig en de in 2005 gebouwde stal heeft 3 paardenboxen en een zadelkamer/berging. Een manege ligt op een paar minuten loopafstand.

  De woning heeft (heel praktisch!) alle voorzieningen op de begane grond. Het is niet enorm groot, maar beschikt toch over 3 slaapkamers, een prettige woonkamer met veel lichtinval, een moderne open keuken met inbouwapparatuur en een mooie badkamer vernieuwd in 2012. Voorzien van gas c.v., spouwisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Er zijn mogelijkheden voor uitbreiding van de woning.

  Zoekende naar:
  Een binnenstadswoning of ruim appartement in de regio Harderwijk of Amersfoort.

  Aanvaarding: in overleg.

  Indeling

  Begane grond:

  Entree, badkamer met douchecabine en toilet, woonkamer met open keuken, tussenhal met toegang tot de 3 slaapkamers, wasmachineruimte.

  Vraagprijs € 395.000,-- k.k.