Frisialaan 33, Harderwijk

  Frisialaan 33 te Harderwijk

  Stijl, kwaliteit en woonplezier op een toplocatie nabij de binnenstad!

  Dit helft van een dubbel woonhuis met garage is gebouwd in 1937. De periode dat er stijlvol en goed gebouwd werd. De huidige eigenaar heeft deze stijl en sfeer weten te behouden en aangevuld met luxe en comfort.

  Bij binnenkomst in de hal waant u zich direct in een 'VT WONEN' sfeer. De woonkamer met open haard is voorzien van een fraaie eiken vloer en mooi stucwerk. De prachtige keuken is een heerlijkheid met alle inbouwapparatuur, kookeiland en natuurstenen blad. Dit is een echte woonkeuken met over de gehele breedte dubbele openslaande deuren en uitzicht op de mediterraan aandoende achtertuin.

  Aansluitend aan deze keuken is de garage en de bijkeuken gesitueerd. En dan boven! Meer ruimte en meer comfort dan u eigenlijk verwacht. Totaal 5 slaapkamers en veel berging. De badkamer is super! Voorzien van dubbele douche, ligbad, 2e toilet, vloerverwarming en een heel leuke indeling. Dat moet u echt zien!

  Natuurlijk voorzien van centrale verwarming combiketel 2005 met vloerverwarming en radiatoren. Verder dubbel glas en muurisolatie.

  Woonoppervlak 132m² en een kavel van 306m².

  Indeling

  Begane grond

  Hal, toilet, woonkamer, woonkeuken, garage en bijkeuken.

  1e verdieping

  Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

  2e verdieping

  Overloop, 2 slaapkamers en veel berging.