Oranjelaan 6, Harderwijk

  Oranjelaan 6 te Harderwijk

  Stijlvol vooroorlogs vrijstaand woonhuis met aangebouwd kantoor, enorme garage en een heerlijke tuin.

  Bij binnenkomst in de royale hal voelt u direct de fijne sfeer van het huis. Met onder andere de oude granieten vloer, de trap met haar fraai belijnde leuning, de paneeldeuren, het glas-in-lood en de karakteristieke toog.

  En dan de ruimte! Er is een heerlijk royale woonkamer met kamer-en-suite deuren naar de eetkamer en de open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u prima zicht over de tuin. Doe de openslaande deuren open en u kunt ook op de heerlijke veranda genieten van de tuin.

  Bovendien is er op de begane grond nog een extra studeerkamer en is er een kelder. Het buitenonderhoud van de woning mag ook wel benoemd worden, want deze verkopers houden het geheel keurig bij.

  Uniek is de aangebouwde kantoor- c.q. praktijkruimte welke is voorzien van 5 ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Uiteraard is de praktijk voorzien van elektra, water en isolatie.

  Het bouwjaar van de woning is 1929 en heeft een woonoppervlakte van circa 175 m². In 1969 is de praktijk aangebouwd en deze heeft een oppervlakte van circa 70 m². Daarnaast is de garage ideaal voor een hobbyist, want deze is circa 30 m² groot.

  Het geheel staat op een mooi ruim perceel van 775 m².

  Aanvaarding: in overleg.

  Indeling

  Begane grond woning

  Ruime hal, kelder, toilet, werkkamer, woonkamer, eetkamer, keuken, tussenhal, wasmachineruimte.

  1e Verdieping

  Overloop, 3 slaapkamers met veel vaste kasten, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel.

  2e Verdieping

  2 kamers met prachtig gebogen ramen.

  Begane grond praktijk

  Hal, wachtruimte, toilet, 4 werkkamers.