Betje Wolfflaan 2, Harderwijk

  Betje Wolfflaan 2 te Harderwijk

  Op zoek naar een echt ruim huis?

  Dit is dan uw woning. Met maar liefst 232 m² woonoppervlakte en 790 m³ inhoud zal dit huis aan al uw wensen voldoen. Kwaliteit in optima forma. Te beginnen met bij binnenkomst een ruime entree waaruit u toegang krijgt tot de verdiepingen, toilet, werkplaats/kantoor/garage en woonkamer.

  De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval door de mooie grote ramen. Eveneens is er een erker, een robuuste open haardpartij en een prachtige houten vloer.

  Een heerlijke woonkeuken met alle inbouwapparatuur, een sfeervolle gaskachel en openslaande deuren naar de tuin. Het huis beschikt over fraai sanitair en een luxe badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

  De garage met een oppervlakte van 27 m² is in spouw gebouwd en onder andere voorzien van 2 lichtkoepels, elektra en netwerkaansluitingen. Zeer geschikt als kantoor, werkplaats, hobbyruimte of met wat aanpassingen een slaapkamer met badkamer.

  Op de verdiepingen vindt u maar liefst 5 slaapkamers en een 6e kamer is ook nog mogelijk. De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap.

  Verdere pluspunten zijn:
  - In 2015 is al het buitenschilderwerk gedaan.
  - Er is een extra tuinhuis geplaatst.
  - Tuin op het zuidwesten.
  - Door het hele huis spachtelputz op de wanden.
  - Houten vloer op de 1e verdieping.
  - Bouwjaar 2007 en een perceel van 447 m².
  - Uiteraard energielabel A.
  - Kindvriendelijke omgeving (speelplaatsen), scholen in de nabije omgeving, op loopafstand winkelcentrum ‘Stadsdennen’ voor al uw inkopen.

  Aanvaarding: in overleg.

  Indeling

  Begane grond:

  Ruime entree, met toegang tot de 'garage', meterkast, toilet, woonkamer met erker en toegang tot de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, ruime bijkeuken met vast kasten.

  1e Verdieping:

  Overloop, 4 grote slaapkamers, badkamer met ligbad, ruime douche, 2e toilet, dubbele wastafel in meubel, afzonderlijke wasruimte waaruit een vaste trap naar de 2e verdieping.

  2e Verdieping:

  Grote voorzolder (mogelijkheid voor 6e slaapkamer), 5e slaapkamer.