Betje Wolfflaan 2, Harderwijk

  Betje Wolfflaan 2 te Harderwijk.

  Wat een charme! De sfeervolle uitstraling aan de buitenzijde van dit vrijstaande woonhuis zet zich binnen volledig voort. Buiten kenmerkt dit huis zich door de fraaie overstekken, de kapconstructie en onder andere door de erker aan de zijkant, maar binnen is het minstens zo mooi.

  Ondanks dat alle vertrekken een zeer royale afmeting hebben geeft deze woning een behaaglijk gevoel. De woonkamer beschikt over een houten vloer, veel raampartijen en een open haard met schouw.
  De woonkeuken is 1 van de leefruimtes waar de huidige bewoners vaak te vinden zijn. Met een prachtige keuken en een gaskachel is dit een heerlijk vertrek. Achter de keuken is nog een bijkeuken te vinden.
  Op de eerste verdieping zijn er de 4 grote slaapkamers met allemaal spachtelputz op de wanden en dezelfde houten vloer als beneden. Op de tweede verdieping vindt u ook nog eens een extra slaap/studeerkamer.
  Dit kan met recht een instapklare woning genoemd worden.

  Daarnaast is er de “garage” met een oppervlakte van ongeveer 27 m² in spouw gebouwd. Onder andere voorzien van 2 lichtkoepels, elektra en isolatie en kunt u deze voor meerdere doeleinden gebruiken. Kantoor, werkplaats, hobbyruimte of met wat aanpassingen in te richten als slaap- en badkamer.

  Verdere pluspunten: in 2015 is het complete buitenschilderwerk gedaan, er is een extra tuinhuis geplaatst en aan de aanleg van de tuin (welke gelegen is op het zuidwesten) is ook de nodige aandacht besteedt.

  Bouwjaar 2007; De woning staat op een perceel van 447 m², heeft een woonoppervlakte van 205 m² (exclusief de bergzolder van ca. 28 m²) en een inhoud van ca. 790 m³. Energielabel A! Dus ook nog eens energiezuinig.

  Indeling

  Begane grond:

  ruime entree, met toegang tot de 'garage', meterkast, toilet, woonkamer met erker en toegang tot de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Bijkeuken met vast kasten.

  1e Verdieping:

  overloop, 4 grote slaapkamers, badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet, dubbele wastafel in meubel. Afzonderlijke wasruimte.

  2e Verdieping:

  via vlizotrap te bereiken zolder met slaap/studeerkamer (nokhoogte van circa 3,50 meter).