Bachdreef 21, Harderwijk

  Bachdreef 21 te Harderwijk

  Aangeboden wordt deze geweldige, keurig onderhouden tweekapper met garage!

  Deze tweekapper heeft veel te bieden. Bij het binnengaan van de woning is de ruimte al voelbaar en dit zet zich voort als u de woning verder betreedt. Een mooie halfopen keuken uit 2014 welke is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. In de aangrenzende bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

  De ruime, lichte woonkamer is heerlijk! De warmte is voelbaar. De woning telt 4 slaapkamers en een fraaie badkamer (2015) met ligbad en dubbele wastafel. Verder een separaat 2e toilet. Op de 2e verdieping veel lichtinval en hier is de 4e slaapkamer gesitueerd.

  De aangebouwde garage met verdieping, welke te bereiken is vanuit de bijkeuken, is voorzien van elektra en water. Bovendien is de woning gelegen aan een rustig straatje in de wijk Drielanden op korte afstand van het winkelcentrum.

  De achtertuin is lekker groen en zodanig aangelegd dat elk gezinslid hier veel plezier aan zal beleven. In 1995 gebouwd dus prima geïsoleerd en een nette afwerking. De woning is in 2015 van buiten geheel geschilderd. Kortom: een woning om zo te betrekken!
  Woonoppervlakte 140 m². Perceel van 244 m².

  Aanvaarding: in overleg.

  Indeling

  Begane grond

  Entree, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en bijkeuken.

  1e Verdieping

  Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

  2e Verdieping

  4e slaapkamer en c.v.-ruimte.