Biesteweg 3, Hierden

  Biesteweg 3 te Hierden.

  Riante vrijstaande villa met bijgebouw op een prachtige kavel van 2.310 m².
  De perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en een prachtige ligging. Reeds bij het betreden van de oprit, welke toegankelijk is middels een elektrische op afstand bedienbare toegangspoort, begint het te dagen dat dit een kwalitatief hoogstand object is. Deze oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s en de carport sluit aan op de woning.
  Bij binnenkomst in de statige hal merkt u dat een speciaal huis op u wacht. En als u via de dubbele deur de woonkamer van 75 m² betreedt, weet u het zeker! De open haard met zandstenen schouw, het fraaie stucwerk, de karakteristieke kastenwand en de openslaande deuren naar de veranda en het terras zullen u zeker bevallen. Evenals de marmeren vloer welke de begane grond siert. In de bijkeuken en werk-/slaapkamer is een granieten vloer gelegd.
  Het comfort zet zich voort in de maatwerk woonkeuken met Siemens-inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad. De 2 badkamers, uitgevoerd in marmer, zijn een heerlijkheid. Eén badkamer maakt deel uit van de ouderslaapkamer en beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. De gastenbadkamer is net zo bijzonder ingericht.

  De kwaliteit komt ten eerste naar voren in de bouwwijze van de het pand. Er is bewust gekozen voor een aannemer uit België. Deze heeft het geheel gebouwd in robuuste gevels en de begane grondvloer is massief uitgevoerd.
  Bij de afwerking is gebruik gemaakt van hardstenen dorpels en plinten, kozijnen met draai- en kiepfuncties en zinken hemelwaterafvoeren. De tuinverlichting en overstekverlichting in ledlampuitvoering draagt zorg voor veiligheid en sfeer. De lichtsterkte is te reguleren via dimmers en de schakeling is middels sensoren en een tijdklok in te stellen.

  In de woning centrale verwarming middels vloerverwarming en radiatoren welke gevoed worden door een Nefit Ecomline H.R.C.-installatie, verder een W.T.W. (warmte terugwininstallatie) en mechanische ventilatie in alle ruimtes. In 2003 is het geheel gebouwd dus de woning is volledig thermisch geïsoleerd (energielabel A) hetgeen een lage energierekening mogelijk maakt. Het onderhoud is prima, de buitenzijde is in 2017 volledig geschilderd.
  Door de vele bodembedekkers en groenblijvende beplanting is de tuin onderhoudsarm. De computergestuurde beregeningsinstallatie (4 zones) met grondwaterpomp maakt het u mogelijk een tijdschema in te stellen.
  De tuin met haar markante bomen heeft diverse terrassen, meerdere zon- en schaduwplekken en veel privacy. Geniet vanuit de aan de woonkamer grenzende veranda terwijl u uitkijkt over het fraaie gazon vanaf het overdekte terras. Achterop de kavel staat het houten bijgebouw van 50 m². Ideaal te gebruiken als berging of atelier. Het geheel is omheind door middel van hekwerk. De ligging in een lommerrijke villawijk aan de rand van het dorp Hierden is prima. De Veluwse bossen zijn dichtbij evenals het gezellige stadje Harderwijk met haar pleinen en boulevard. De afstand naar Amsterdam is 65 km. en Utrecht is met 54 km. redelijk vlot te bereiken. De snelweg A28 is met 3 km. bereikt en het N.S.-station ligt op 7 kilometer van het huis.
  Bijgebouw:
  Oppervlakte van circa 50 m² in L-vorm. Het bouwjaar is 1994. In dit gebouw bevindt zich de grondwaterpomp (bron 40 m. diep). Dit is de voeding voor de in 4 zones verdeelde computergestuurde beregeningsinstallatie. Een prima ruimte voor atelier of berging.

  Resumerend:
  -Een hoogwaardig afgewerkte woning en duurzaam materiaalgebruik;
  -Woning met A label en veelcomfort;
  -4 kamers en 2 badkamers op de verdieping;
  -Een 5e kamer op de begane grond;
  -Parkachtige onderhoudsvriendelijke tuin met markante bomen;
  -Volop ruimte en privacy;
  -Woonoppervlak van 227 m².

  Indeling

  Begane grond:

  Entreegedeelte met meterkast en garderobekast, hal met trapopgang, vide, toilet met wandcloset en wastafelmeubel. Woonkamer, woonkeuken en bijkeuken met c.v.-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, werkkamer.

  1e Verdieping:

  Vide, ruime overloop, 4 kamers, 2 badkamers en veel bergruimte.

  2e Verdieping:

  Bergzolder over de volle lengte van de woning.