Valkenbergerhout 22, Harderwijk

  Valkenbergerhout 22 te Harderwijk

  Aangeboden wordt de perfecte gezinswoning! Deze uitgebouwde hoekwoning heeft namelijk zoveel te bieden:

  Bij het betreden van de hal is de ruimte al voelbaar en dit zet zich voort in de lekker lichte woonkamer met open woonkeuken. Deze fraaie woonkeuken met kookeiland is voorzien van allerhande hoogwaardige inbouwapparatuur.

  De uitgebouwde woonkamer is bijna volmaakt! Lekker breed, voorzien van een smaakvolle vloer, met toegang tot de heerlijke tuin (op het noordwesten gelegen) met houten berging. De aangebouwde garage is omgebouwd tot een heerlijke werkruimte. De woning telt op de 1e verdieping 3 slaapkamers, een fraaie badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Verder is er op de verdieping nog een apart 2e toilet (wandcloset) aanwezig. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en de was-/stookruimte (Intergas 2008).

  Bovendien is de woning gelegen aan een rustig straatje in de wijk Drielanden op loopafstand van het winkelcentrum. Voor de kinderen zijn er diverse speelgelegenheden in de buurt (waaronder een grasveld voor de deur) en de school is ook vlakbij.

  De ruime achtertuin is zodanig aangelegd dat elk gezinslid hier veel plezier aan zal beleven. Aan de zijkant van de woning is een eigen parkeerplaats.

  In 2008 gebouwd dus prima geïsoleerd en een gave afwerking. Kortom: een woning om zo te betrekken!
  Woonoppervlakte 170 m². Perceel van 262 m².

  Aanvaarding: in overleg.

  Indeling

  Begane grond

  Entree, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken en kantoorruimte.

  1e Verdieping

  Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet.

  2e Verdieping

  Overloop, 4e slaapkamer en was-/stookruimte.