Tips & Trucs bij verkoop

online

Online marketing

De nieuwe manier van uw huis verkopen

Funda is een prachtige manier om uw huis tentoon te stellen. Maar er is meer dan Funda alleen. Benader uw kopers direct via social media. Met een Facebook advertentiecampagne, Twitter en een persoonlijke webpagina van uw huis verkoopt u nog beter.

Laat ons u helpen bij het inzetten van social media bij de verkoop

Styling

Een opgefrist huis verkoopt beter

styling

Licht en sfeer zorgen voor een open indruk van uw huis. Geef uw huis een likje verf voor een frisse look en feel. Zorg dat vitrages schoon zijn en kapotte lampen vervangen worden. Laat het licht in uw huis!

Een opgeruimd huis verkoopt beter. Zo kunnen mensen zich inleven en zichzelf verplaatsen in het wonen in dit huis. Haal daarom zoveel mogelijk personlijke attributen weg (foto's, smaakgevoelige schilderijen, verjaardagskalenders etc).

Ook een goed ingerichte woning verkoopt beter. Dus laat maar komen, die vakkundige inrichter/styliste. Hij of zij zorgt er op vakkundige wijze voor dat uw huis de beste uitstraling krijgt voor foto's en bezoekers.

Wij kunnen u helpen bij de styling van uw huis
fotografie

Fotografie en Video

Maak van uw huis een plaatje

Goede foto's van uw huis en tuin zijn essentieel voor de verkoop van uw huis. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat uw huis er ruim, opgeruimd en licht uitziet op de foto's. Zo geeft uw huis de allerbeste eerste indruk. Een 360 graden foto van uw huis en uw wijk laat mensen alvast virtueel rondkijken.

Niet alleen foto's geven een mooi beeld van het te verkopen huis. Film is de nieuwste manier om een compleet beeld van uw huis te tonen en mogelijk via Funda, een persoonlijke webpagina en social media te verspreiden. Met een artist impression of 2D/3D plattegrond laat u potentiele kopers de mogelijkheden van het huis zien.

Zo kun u virtueel verbouwingsmogelijkheden laten zien of uw inrichting aan laten passen naar de nieuwste trends.

Wij kunnen u helpen bij de fotografie van uw huis

Open huis

Open Huizendag, zet de
appeltaart maar klaar

De Nationale Open Huizendag is een prima mogelijkheid om de orienterende mens te informeren. Twee keer per jaar georganiseerd en doorgaans een succes. Op deze dag (georganiseerd door NVM) kunnen geïnteresseerden geheel vrijblijvend en zonder afspraak meerdere huizen bekijken. Naast de Open Huizendag, organiseert Marinus Jansen de "Open-Deur-actie". Tijdens dit open-huis-moment is de makelaar in de woning aanwezig en leidt de mensen rond.

Wij kunnen u helpen bij de verkoop van uw huis
openhuis
taxatie

Taxatie en bouwkundig rapport

Weet wat
uw huis
waard is

Omdat u wilt weten wat u voor uw huis kunt vragen is een taxatie van groot belang. Met het opstellen van een bouwkundig rapport laat u de potentiele koper zien dat het gaat om een 'deugdelijk product'. Zo weet u wat u verkoopt, en weet de koper wat hij koopt.

Laat ons uitzoeken wat uw huis waard is