Wonen & Leven in Harderwijk

gezelligheid

Gezelligheid

Ontdek de gezelligheid van de Harderwijkse binnenstad

In de historische binnenstad van Harderwijk is altijd wat te doen. Geniet van de vele terrasjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Flaneer langs de boulevard of breng een bezoek aan het Dolfinarium.

Recreatie en watersport

Watersport op, en strandrecreatie
aan de randmeren

Als watersporter en strandgenieter zit u goed in Harderwijk. De randmeren zijn perfect voor alle vormen, van kitesurfen tot zeilen, van strandballen tot zandkastelen bouwen. En dat alles op fietsafstand.

recreatie en sport
bosrijk veluwe

Bosrijk veluwe

Fietsen door bosrijk Veluwe

Voor de sportieve mens is het goed leven in Harderwijk. Met bos tot aan Apeldoorn is er genoeg te doen. Ga de bossen in met uw mountainbike of wandel met de hond over de heide. Natuur genoeg, geniet ervan!

Woonplezier

Plezierig wonen met
de rust en ruimte van de Veluwe

In welke wijk u ook bent in Harderwijk, er is altijd aandacht besteed aan ruimte, groen en voldoende faciliteiten. Wooncomfort staat overal voorop. Harderwijk is een stad met hoogwaardige voorzieningen zoals een NS station, historische binnenstad, jachthaven, ziekenhuis, gezellige horeca, vele scholen en sportaccommodaties. De ligging op de Veluwe zorgt daarbij voor een mooie en natuurlijke omgeving.

woonplezier
centraal gelegen

Centraal gelegen

Midden in Nederland, snel in de randstad

Werken in de randstad en toch ruim wonen? Geen probleem als u in Harderwijk woont. Gelegen in het midden van Nederland aan de A28 en met een directe spoorverbinding met Utrecht, Amersfoort en Zwolle bent u snel waar u zijn moet.